کلیت معرفی بخشها

بخش کارشناسی : این بخش توسط کارشناس بهداشت حرفه ای مدیریت می شود و اولین واحدی است که فرد مراجعه کننده پس از ثبت اطلاعات و انجام تست خون به آن وارد می شود و کلیه اطلاعات شخصی و شغلی و بهداشتی و مواجهات قبلی و کنونی در آن پرسیده و ثبت می گردد.

بخش معاینه : مدیریت این بخش بر عهده پزشک متخصص طب کار و بیماریهای شغلی می باشد.در این بخش که با توجه به فرم خوداظهاری تکمیل شده توسط خود فرد انجام می شود پزشک معاینات قلب و ریه و اندامها و سایر ارگانها را انجام داده و کلیه موارد را درپرونده شغلی فرد به ثبت می رساند.

بخش اودیومتری یا شنوایی سنجی: این واحد که مجهز به اتاقک آکوستیک با استانداردهای بین المللی ست و مراجعه کننده از نظر داشتن یا نداشتن اختلالات شنوایی هدایتی و حسی عصبی مورد سنجش قرار می گیرد.

بخش بینایی سنجی: در این واحد که مجهز به دستگاه آیویژن و لوازم اندازه گیری حدت بینایی دور و نزدیک ، دید عمق یا سه بعدی ، دید رنگ با تست ایشی هارا می باشد وضعیت بینایی فرد مورد ارزیابی قرار می گیرد.

بخش اسپیرومتری یا تست تنفس : در این واحد کاری که دارای دوستگاه اسپیرومتری با تکنولوژی به روز دنیا ست ، توانایی فرد در انجام این تست مورد سنجش قرار گرفته و با اخذ گزارش اسپیرومتری حجم های ریوی که شامل FVC , FEV1 , FEV1/ FVC  و سایر پارامترها به دست می آید. این تست توسط متخصص طب کار مورد تفسیر قرار می گیرد.

اتاق نوار قلب: از مراجعه کنندگان بالای ۳۵ سال و یا برخی مشاغل مانند آتش نشانها و افرادی که گواهی کار در ارتفاع درخواست دارند و … طبق قانون معاینات شغلی تست نوار قلب به عمل می آید و نتیجه آن توسط پزشک متخصص تفسیر می شود.

در کلیه موارد فوق هر گاه نتایج معاینات بیماریی را تشخیص دهد که بتواند در عملکرد شغلی فرد اختلال ایجاد کند درخواست مشاوره ی تخصصی از سایر پزشکان متخصص بسته به نوع مشکل فرد به عمل می آید و نتایج آن در پرونده شغلی ثبت می گردد.

در نهایت کلیه گزارشات فوق توسط پزشک متخصص طب کار مورد بررسی قرار گرفته و نظریه نهایی اعم از مناسب ، مشروط و نامناسب صادر می شود.

پس از نظریه نهایی اطلاعات فرد توسط کارشناسان در سامانه بازرسی سلامت و محیط کار ثبت و کدی به نام کد رهگیری به فرد ارائه می گردد. پرونده های فاقد کد رهگیری در شعب تامین اجتماعی اعتبار نخواهند داشت.

لازم به ذکر است مرکز تخصصی طب کار پازند دارای مجوز صدور کارت سلامت رانندگان از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور نیز می باشد.

در زیرگروه این منو شما می توانید اطلاعات بیشتری در ارتباط با فعالیتهای مرکز پیدا کنید.